مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

بادرودفراوان،پدربنده 15ساله که زن دوم اختیارکرده،والان یه مدته که آلزایمرگرفته،این زن از مریضی پدرم سواستفاده کرده ومستندسازی کرده یه خانه روستایی ویه واحدآپارتمان روبه اسم پسرش ودودانگ ب اسم خودش زده،برادربنده روازخونه بیرون کرده واجازه اینونمیده که پدرمون رو درمان کنیم،وقتی بهش اعتراض میکنیم میگه پدرتون اونموقع که حالش خوب بوداینا ملک‌ها روبماداده،وپدرمواونقدتهدیدکرده که متاسفانه باهاش صحبت میکنیم میگه آره من خودم دادم شماچیکاردارید،توروخدای راهی بذاریدجلوپای بنده،که حقمون روازاین زنیکه شیادپس بگیریم.ممنونم

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و وقت بخیر
اگر از محجوریت و زوال عقل پدرتون اطمینان داشته باشید میتونید از طریق دایره سرپرستی مستقر در دادگستری تقاضای تعیین قیم برای پدرتون بدید و سپس دادخواست ابطال معاملات بعد از زوال عقل رو بدید.