مشاوره حقوقی رایگان - کسب رضایت از مالک جهت صدور اجاره نامه به خریدار سرقفلی جدید

باسلام. سند سرقفلی مغازه دارم که میخواهم بفروشم. الان اگر مالک جهت دادن اجاره نامه محضری به خریدار جدید مبلغ هنگفتی خارج از عرف بخواهد تکلیف چیست. ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مبلغ بر اساس نظر کارشناسی تعیین می شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

میتوانید از دادگاه رای تجویز انتقال سرقفلی بگیرید.و بدون پرداخت ریالی سرقفلی رو بفروشید.