مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه از بیمه

سلام
بنده سال 1401 بهمن ماه ماشین سواری خودم را دادم به کسی تا با اون ماشین بره تهران تا مسافر بیاره و در حال برگشت تصادف کرد با خودروی سمند پلیس آمد کروکی کشید و مصدومیت هم ثبت نکرد فقط سمند رفت خسارت گرفت بعد پنج روز از تصادف یه خانم افغان که در خودروی بنده بود آمد گفت که روز تصادف بالای چشم راستش پاره و چند دانه بخیه خورده و از من خواست که بره شکایت کنه من هم گفتم که اگر مصدوم شدید چرا روز اول نگفتید تا پلیس و آمبولانس هم می‌آمد در ضمن بگم که تصادف در مازندران بود ولی خانم روز بعد در گرگان استان گلستان بیمارستان رفته یعنی یک روز بعد تصادف حالا خانم رفته شکایت کرده که دیه بگیره به بنده چند پیام داد که منم گفتم شریک در کلاهبرداری نمیشم تمام پیام ها و مشخصات دارم در زمان تصادف من راننده یا اصلا داخل ماشین نبودم و نامه از بیمه مرکزی هم گرفتم که نوشته در اون زمان راننده کسی دیگر بود و خسارت سمند دادن حالا چند ابلاغیه آمد و آخرین هم حکم جلب من داره صادر میشه حکم صادر نشده چون پلاک به نام بنده بوده حالا هم ماندم چکار کنم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیگیری بفرمایید و دفاعیات لازم را ارایه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد