مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف بدون گواهینامه

باسلام بنده بدون گواهینامه مشغول رانندگی بودم که با موتورسیکلت تصادف کردم من مقصر شدم ولی رفتم بیمه و اصالت بیمه را گرفتم وماشین آزاد شد الان میخواستم بدونم بااین حال اونا میتونن پلاک ماشین من رو توقیف بکنن یا بیمه دیه را میده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان توقیف وجود دارد صندوق تأمین می‌دهد از مقصر فاقد گواهینامه مطالبه می‌کند
بیمه مسولیتی نسبت به راننده مقصر فاقد گواهینامه ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
صندوق تامین خسارات بدنی ، دیه را
پرداخت خواهد کرد و سپس در نهایت خود راننده مقصر فاقد گواهینامه باید خسارات را به صندوق پرداخت نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دیه را فعلا صندوق خسارت های بدنی بجای شما پرداخت وبعدا از شما مطالبه میکند.