مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مسکن مهر

سلام
من مسکن مهر رو سال 94به صورت وکالتی خریداری کردم.بعد امسال به صورت وکالتی نیز فروختم.الان تعاونی مسکن مهر اعلام کرده که بدهی این واحد 130میلیون تومن.ابتدا هفت میلیون تومان بوده ولی جریمه خورده شده 130میلیون تومان.طی این مدت 8سال هیچ اخطاریه یا نامه ای مبنی بر دیرکرد یا جریمه از طرف تعاونی مسکن مهر صورت نگرفته و فقط میگن جریمه خورده.نفر اول که خونه رو تحویل گرفتن باید پرداخت میکرده که نکرده.الان شده 130میلیون.واقعا تعاونی بدون اطلاع رسانی در مورد بدهی و جریمه دیرکرد می‌تونه این مقدار پول هنگفت رو از ما دریافت کنه.و اصلا توضیح هم نمی‌دن که این بدهی برای چه چیزی هست کلا.و میگن جریمه همچنان روزانه اضافه میشه.واقعا درست این حرف

پاسخ ها :

میلاد رهام پور

جناب آقای میلاد رهام پور :

سلام
شکایت کنید به اتاق تعاون که در داوری مربوط به آن رسیدگی میشود. بله امکان دارد مشمول جریمه شوید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر در قرارداد باشد قابل اخذ است به شرطی که اطلاع رسانی هم شده باشد و الا قابل مطالبه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیر
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.