مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ایثارگری یا دیه یا حقوق از کار افتادگی

باسلام و خسته نباشید این جانب سال 86 در حال انجام اموزشی در پادگان نیروی انتظامی به هنگام پریدن از دیواری که در میدان اموزش وجود داشت دچار شکستگی استخوان انگشت پا شدم ( پشت پا) که بعد از معاینه دکتر دستور به عمل با پلاتین داد. بعد از استعلاجی 45 روزه برگشتم به محل خدمت با دستور فرمانده وقت اینجانب به بیمارستان ناجا استان انتقال دادن جهت کمیسیون و پس از چند مدت جواب کمیسیون ادامه خدمت با شرایط معاف از رزم بود. ولی متاسفانه پس از گذشت 4سال بعد خدمت دچار درد شدید از ناحیه کف پا و زانو شدم و انگشتی که استخوانش شکسته شده بود بحالت بی حرکت و فلج وار درامده است. با مراجعه به دکتر متخصص تشخیص دادن که در زمان حادثه همراه با خردشدن استخوان تاندون های کف هم پاره بوده. با این حال از کار افتاده ام. ایا میشه یپگیرش باشم بابت ایثارگری یا دیه یا حقوق از کار افتادگی ممنون میشم اگه راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

دیه بشما تعلق میگیرد ولی ایثارگری را نمی دانم.