مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام. در لاین 2 در حرکت بودم حدودا 60 کیلومتر سرعت در داخل شهر خیابان 2لاینه. خودروی 206 از لاین راست وارد لاین من شده و سر تقاطع به گلگیر عقب سمت راننده برخورد میکنم. کمی از سپر او هم میشکند اما صندوق و چراغ عقب سالم است. راننده 206 ادعا میکند 50 متر قبل تر راهنما زده و 7 متر قبل از دور برگردان کامل به لاین 2 رفته در حالی که سر تقاطع کامل وارد لاین 2 میشود نه قبل تر. وقتی به گلگیر عقب برخورد میکنم یعنی کامل وارد لاین نشده و برای من فضا گذاشته درسته؟ مقصر من هستم که راه مستقیم را میرفتم و به گوشه سپر پشت و گلگیر عقب سمت راننده برخورد کردم یا راننده 206 که تغییر لاین داده برای دور زدن؟ در ضمن گلگیر راست من هم آسیب دیده و سپر من کمی خط افتاده فقط٫اونم گوشه سپر. خواهش میکنم خلاصه راهنماییم نکنید برام توضیح بدید ممنون میشم. یا در چه صورت میتونه منو مقصر کنه به جز سرعت غیر مجاز. با تشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
موضوع تخصصي هست و فقط بايد افسر راهنمايي رانندگي باحضوردرمحل حادثه كروكي تنظيم ميكرد تا واقعيت ونحوه حركت و برخوردها مشخص ميشد
شماهم حق دارد براي براوردخسارات خودرو به شوراي حل اختلاف مراجعه ودادخواست تامين دليل رابدهيد تاكارشناس خسارات وارده بشماراارزيابي كند وبعدبرعليه مقصر دادخواست دهيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در حوزه تخصصی راهنمایی و رانندگی است