مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید :
من در یک شرکت کار میکنم که دفتر مرکزیش تهران و از اونجا استخدام شدم
بعد از استخدام فرستادنم در کارگاهی در استان کرمانشاه حدود ده ماه اونجا بودم.
شغل من کارشناس برق tbm می باشد (tbmماشین حفاری مث کرم خاکی)
بعد از کارگاه کرمانشاه برای دمونتاژ دستگاه tbm در شهر قم ماموریت چهل روزه بهم دادن.
در شهر قم یه سری وسایل سنگین مثل قرقره های بزرگ کابل و ابزار و سینی های برق .....جابجا کردیم در حد ی کانتیر بزرک در روز
من احساس خستگی زیاد و بی حالی داشتم
مرخصی گرفتم و امدم خونه م
زمانی که اومدم خونه درد کمرم شروع شد در حدی که نتوستم رو پاهای خودم بلند شم
با ولیچر بردنم اورژانس اول گفتم از کلیه هامه بعد برام دارو نوشت
اومدم خونه دوباره درد داشتم دوباره بردنم دکتر ارتوپد گفت سیاتیک و mri برام نوشت رفتم mriانجام دادم جوابش
اومد گفت که دیسک کمرت بر اثر فشار اون وسایل سنگین پاره شده و مهره کمرت رفته روی نخاع و نخات آسیب دیده
مهرهt11.12
الان از کمر به پایین حس ندارم
نمی تومم مستقل راه برم
حتی یه دوره بعد از عمل افسردگی گرفتم
الان از اون قضیه هفت ماه گذشته
به شرکت هم گفتم
ولی هیچ کمکی نکرد
برگه ماموریت دارم
کارهای اورژانس
و mri و مدارک عمل جراحی نخاع دارم
ایا می تونم از شرکت شکایت کنم
و دیه بگیریم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

صد در صد می توانید با استخدام وکیل حاذق بی درنگ اقدام نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با ارائه دلایل قانونی و نظریه پزشکی قانونی می توانید بر علیه کارفرما شکایت و دعوی مطالبه دیه خود را اثبات نمائید .