مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام من یک سال پیش از یک مغازه گوشی خریداری کردم به مبلغ 50 میلیون وبه ان 7 فقره چک صیادی دادم از بابت اقساط و یک فقره چک ضمانت به مبلغ 60 میلیون که در متن ثبت قید شده که از بابت ضمانت میباشد و من دو تا از چکها رو پاس کردم ولی 5تای بقیه به خاطر بسته بودن حسابم بخاطر مسایل دیگر برگشت خورده حالا فروشنده همه چکها را به دوستش انتقال داده و ایشان چکهای اقساط را به مبلغ 40 میلیون از یک جا شکایت کرده و چک ضمانت به مبلغ 60 میلیون را هم مستقیم اجراییه زده از دادگاه. و دادگاه در هر دو رای به محکومیت من داده حال من چه کاری میتونم بکنم خواهشا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص چک ضمانت می توانید دا‌دخواست ابطال و توقف عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک بدهید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در خصوص صمانت بایستی حضوری یا تلفنی توضیحات بیشتر لازم است