مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت از کارشناس

سلام ،در پرونده حقوقی ک موضوع ملکی هست کارشناس گزارش خلاف واقع داده و اینکه قاضی محترم دستور توقف کارشناسی داده بود ولی 3 نفر از کارشناسان هیئت 5 نفره با طرف دعوی بدون حضور بنده ب بازید از محل رفتن و ب دروغ در نظریه خود نوشتن هر دو طرف در محل بودن در حالی ک فیلم روزی ک برا کارشناسی رفتن هست ک بدون حضور من و با هماهنگی طرف دعوی در محل حضور داشتن ، الان میتونم از کارشناس برا گزارش خلاف واقع شکایت کنم یا باید صبر کنم رای صادر بشه بعد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید