مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین کشاورزی

باسلام پدرم زمینی را بیش از 40ساله که گندم میکارد ولی هیچگونه سند و مدرکی در خصوص مالکیت زمین نداریم پدرم مدعی هست که این زمین از پدرش به ارث رسیده به تازگی عده ای از اهالی روستای همجوار مدعی هستند که این زمین در تقسیمات اراضی جزو زمینهای ایشان است قانونا زمین از آن کیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمین را در تصرف خود داشته باشید و مبایعه نامه ای با پدرتان تنظیم کنید و از طریق اداره ثبت درخواست سند بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمین برای شخصی است که مدرک مالکیت دارد یا بتواند مالکیت خود را از طریق دادگاه اثبات نماید