مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر در انجام تعهد

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان را از سازنده ملک پیش خرید نمودم و در مبایعه نامه و در قسمت توضیحات قید گردید که فروشنده موظف است ملک را مطابق قرارداد فی مابین سازنده و مالک زمین تهیه کرده و به بنده به عنوان خریدار تحویل نماید که دارای 52 بند است که یک بند از آن مربوط به نصب دوربین مداربسته می باشد.بنده ملک را در تاریخ 31 اردیبهشت 1402 تحویل گرفته ام ولی متاسفانه تا کنون دوربین مدار بسته نصب نشده و علی رغم پیگیری های متعدد این کار انجام نشده است. با توجه به اینکه در بخش مربوط به آثار قرارداد، ذکر شده است " در صورت عدم اجرای هر یک از تعهدات فروشنده که در این قرارداد مقرر شده است وی مکلف است به ازای هر روز تاخیر مبلغ 7/000/000 ریال بعنوان خسارت تاخیر در اجرای تعهد در وجه طرف مقابل پرداخت نماید" آیا می توانم بابت تاخیر در نصب دوربین مدار بسته و با عنایت به موارد مذکور،‌ به ازای روزهای سپری شده از زمان تحویل مورد معامله تا کنون ،‌تقاضای خسارت تاخیر کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید و خسارت تاخیر نیز قابل مطالبه است