مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به طرح هادی

1100 متر مربع زمین کشاورزی درست در کنار خط طرح هادی روستا دارم. چطور می توانم آن را وارد طرح هادی نمایم؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
وارد کردن در طرح هادی از اختیارات شما نیست و در طرح توسعه روستا توسط نهادهای مربوطه در مورد آن تصمیم گیری میشود. ولی میتوانید مجوز یک بنای محدود به عنوان خانه کارگری را اخذ نمایید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .هر10سال طرح هادی وبافت روستا گسترش می یابد.قبل ازپایان 10سال خواسته رابادهیار محل مطرح وازشون بخواه که ملک شما راداخل درطرح تفضیلی جدید قراربدهد وبه مقامات بالاترکتبا اعلام نمایدتادرکمیسون استان مطرح ودر گسترش بعدی قراربگیرد.