مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر ،اجاره معوقه ،خسارت بعد از اتمام اجاره و.....

با سلام ،خونه ای را به کسی در مورخ 17/7/1401 به مدت یکسال اجاره دادم در تیر ماه اظهارنامه به عدم اجاره ارسال کردم در مرداد ماه برای تخلیه و مطالبه اجاره معوقه شکایت کردم و رای صادره مبنی بر عدم اتمام مدت اجاره و فسخ قرارداد صادر و اعلام گردید حالا که حدود دو ماه از اتمام قرارداد می گذرد نحوه شکایت برای تخلیه ،مطالبه اجاره افزایش مبلغ اجاره در طی دو ماه و خسارات وارده بر عدم تخلیه و....‌‌‌‌‌‌خواستارم در خصوص نحده شکایت راهنمایی ....

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

جهت تنظیم دادخواست و بررسی مدارک مشاوره تلفنی برقرار نمایید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

باتوجه به اتمام قرارداد اجاره جهت تخلیه فوری ملک دادخواست تقاضای دستور تخلیه مطرح نمایید. بابت اجاره هایی که پرداخت نشده است هم دادخواست اجور معوقه را ارائه بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالتان به درستی طرح نشده با مشاوره تلفنی بهتر میتوان در این رابطه نظر داد