مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت ارسال مرسولات پستی ..

با سلام
محموله ای رو از طریق شرکت ارسال مرسولات پستی ... به همدان ارسال کردم ولی به گیرنده نرسید و شرکت اعلام کرد که محموله مفقود شده و قبول کردن که قصور داشتن چون مدارک و شواهد موجوده ولی میگن خودتون اظهار کردید که ارزش محموله 100هزار تومان بوده در صورتیکه هرگز چنین اظهاری صورت نگرفته و در رسید ارسال هم چنین آیتمی وجود ندارد.
از طریق سامانه شکایت و بازرسی شرکت و وزارت ارتباطات نتیجه مناسب نگرفتم با توجه به اینکه قصور شرکت کاملا محرز هست و از آبان ماه پیگیر این موضوع هستم ، لطفا مرجع قضایی مربوطه جهت دادخواهی رو معرفی بفرمایید.
ضمنا شاهد هم دارم که میتونه شهادت بده از اعضای خانواده خودم و همچنین در صورت لزوم شخص گیرنده از همدان که در صورت لزوم بیاد و شهادت بده.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

در دو حالت می توانید شکایت کنید یکی شکایت کیفری خیانت در امانت و تحویل مال مورد امانت . دوم دادخواست حقوقی مطالبه عین مال یا معادل قیمت ان در دادگاه محل تحویل که داده اید