مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه نقدی

با سلام و وقت بخیر
من حدود شش ماه پیش به خاطر توهین و افترا محکوم شدم به پرداخت 5 میلیون جریمه و اعتراض کردم شد 4 میلیون و چون سابقه کیفری نداشتم تعلیق شد و توی ابلاغیه زده بود تذکر قانونی، چون شخص شاکی کار فرمای من هست وقتی رای اداره کارو گرفتم وکیلم گفت بهش پیام بده توافق کنین دوباره رفته پیامای قبلی و این پیامایی که برای توافق بود گذاشته اجرا و من اجرای احکام احضار شدم و اجازه ی حرف زدن به من ندادن گفتن یا 4 میلیونو پرداخت میکنی یا حسابات مسدود میشه و حکم جلب برات صادر میشه راه حل چیه من که چیزی نگفتم بهش

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت قطعی شدن حکم دادگاه ملزم به پرداخت می‌باشید

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام. اجرای احکام کیفری این صلاحیت و نداره که مستقلا و بدون دستور دادگاه در موضوعی که خارج از صلاحیت ایشونه دخالت کنه، اگه. محکومیت شما تعلیق شده، اجرای احکام موظف به اجرای رای دادگاه می باشد ،می توانید از طریق حراست، و یا بازرسی، موضوع و را گزارش کنید. با توجه به صحبت های شما اجرای احکام این فعل اجرای احکام تخلف محسوب میشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جریمه را پرداخت کنید و در خصوص پرونده خودتان اقدامات قانونی لازم را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یا می‌بایست رضایت شخص باشد یا می‌بایست مبلغ را پرداخت نماید