مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک مشاع

با سلام و احترام.عرض شود اینکه پدربزرگم حدود 50 سال قبل یک قطعه زمین را به شخصی به صورت مبایعه نامه فروخته است و قسمت دیگر آن به ما به ارث رسیده است و چون این زمین ها در کنار یکدیگر قرار دارد خریدار با شکایت اثبات مالکیت مشاعی علیه ما ادعای مالکیت بخشی از زمین ما را هم دارد این درحالی است که ما برای بخشی از زمین خودمان سند رسمی گرفتیم.آیا با وجود این سند خریدار میتواند اثبات مالکیت مشاعی را ثابت کند.؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درحالت کلی خیر. واظهار نظر دقیق ترنیازمند بررسی مدارک و مستندات میباشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم موضوع ملکی بسیار از لحاظ حقوقی تخصصی می‌باشد و ضرورت رویت اسناد و مدارک جهت پاسخ دقیق وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خریدار قولنامه داشته باشد و متراژ در قرارداد مشخص باشد طبق قرارداد عادی می تواند طرح دعوی کند.