مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از حساب هک شده

سلام بنده حدود 100میلیون تومان بادام به یک نفر فروختم بعد برای واریز پول با شخص دیگری تماس گرفت و از اون خواست پول را به حساب من واریز کند بعد که پول واریز شد من هم بار را تحویل دادم و رفت بعد از 3ساعت حسابم مسدود شد و حالا با پیگیری مشخص شده است که از حساب یک نفر دیگر که موبایل بانک صادراتش هک شده برای من واریز کردن حالا پول توی حسابم که مسدود هست به چه کسی تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پول برای واریز کننده می‌باشد شما نیز می‌توانید به تربیت شخص شکایت کنید