مشاوره حقوقی رایگان - آیا دادخواست اعسار؛ مانع افزایش دیه میشود؟

اگر محکوم علیه در سال 98 دادخواست اعسار از دیه محکوم له رو درخواست کنه و دادگاه با اعسار موافقت و بدهی رو در 18 قسط تا سال 99 تقسیط کنه. در این حالت اگر محکوم علیه اقساط رو از سال 98 تا سال 99 به موقع پرداخت کنه ایا با این اوصاف نرخ دیه که یوم الادا میباشد و سالانه افزایش پیدا میکند افزایش نرخ دیه سال جدید شامل محکوم علیه میشود؟ اصولا افزایش دیه در سال جدید نبایستی شامل حال محکوم علیه بشه چون دادخواست اعسار مورد پذیرش دادگاه قرار گرفته؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

اگه قسط بصورت وجه باشد.سالانه اضافه نمیشه