مشاوره حقوقی رایگان - منع استخدام فرهنگیان و مشکلات اعصاب و روان

با سلام
من بخاطر مشکلاتی از جمله وسواس و اضطراب قصد مراجعه به روانپزشک و مصرف داروهای مربوطه را دارم از طرفی پشت کنکور دانشگاه فرهنگیان هم هستم میخواستم بدانم‌در صورت مصرف داروهای اعصاب و روان،در آزمایشات قبل از استخدام آیا قابل تشخیص هست و آیا منعی برای استخدام دارد؟!
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه ایشان ارتباطی به روابط ندارد مهریه دین مالی است و به ایشان تعلق می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان گزینش متوجه موضوع شوند در گزینش شما موثر است