مشاوره حقوقی رایگان - گوشی موبایل

سلام چند روز پیش با دوستم سوار ماشین کسی شدیم تا خونه رسوندش وقتی پیاده شدیم فهمیدم گوشیم توی ماشین جامونده تماس گرفتم با راننده گفت نه و همون موقع خاموش شد گوشیم
وقتی برنامه یافتن موبایل رو چک کردم روی نقشه آخرین موقعیت جلو خونه راننده گوشیم خاموش شده
حالا اگه ازش شکایت کنم پرینت نقشه که گفتم با شهادت دوستم آیا میتونم ثابت کنم یا نه
اصلا شکایت کنم یا نه فقط اعلام سرقت یا مفقودی بزنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام مفقودی کنید و از سامانه هم یاب 24 پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در اینجا اعلام مفقودی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال گوشی شما مفقود شده و شما می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید