مشاوره حقوقی رایگان - ماده و قانون برای درخواست جانبازی

باسلام خدمت همه، برادرم سرباز وظیفه کلانتری بود که در قسمت دژبانی در حال خدمت بود و فردی بهمراه پسر خود به قسمت ورودی کلانتری مراجعه کرد و از آنجایی که موتور این شخص توسط راهنمایی و رانندگی و کلانتری بعلت نداشتن مدارک و پلاک توقیف شده بود بجای آوردن مدارک جهت ترخیص، بشکه ی 20لیتری رو آورده تا عوامل کلانتری و خود ساختمان رابه آتش بکشد که برادرم بعنوان دژبان مانع آنان میشود و آن فرد برروی برادرم بنزین میپاشد و خود و برادرم را به آتش میکشد/آن فرد با 100%سوختگی فوت میکند و برادرم با27%(بنابر نظر پزشک)، و 8بار عمل،گرافت و پانسمان از بیمارستان مرخص میشود/شورای عالی پزشکی میزان غرامت را 36%اعلام میکند ولی کمیسیون141تهران رای به معلولیت حین خدمت میدهد و دو مرحله نسبت به آن اعتراض کردیم که مفید فایده نبود و در آخر به رای صادره در دیوان عدالت اداری اعتراض کردیم (دادستان ایثارگری علت جانباز نبودن برادرم را به 16دلیل مرتبط میداند من جمله: نبودن در منطقه جنگی و شرایط امنیتی و...
حال سوال آیا برادرم در حال دژبانی و حراست از ضابطان قضایی (کادری های کلانتری) نبوده؟
آیا ورود هجوم این افراد غیرمجاز نبوده و بعنوان اغتشاش در کلانتری حساب نمیشود؟
آیا کلانتری محیط نظامی نیست ؟ اگر نیست پس چرا دژبانی و برجک نگهبانی دارد؟
از همه شما عزیزان درخواست عاجزانه دارم تا کمک و راهنمائیمون کنید

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

لطفا رای دیوان عدالت را به شماره من تلگرام نمایید09363011409وکیل محمدنژاد

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام تقاضای اعمال ماده 79 دیوان را بخواهید وبا قاضی شعبه صحبت کنید