مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه چک برگشتی

چک صیادی ثبت شده ای دارم که برگشت زدم و از طریق صدور اجرائیه اقدام کردم،بعد چند روز ابلاغیه صادر شد و خوانده محکوم به پرداخت مبلغ چک در مدت ده روز شد ویا درخواست اعسار و اگر انجام نداد توقیف اموال و جلب، الان نیازی هست من کار خاصی انجام دهم، مثلا دادخواست توقیف اموال یا حکم جلب، یا دادخواست تامین خواسته؟ یا دادگاه در اقدام از طریق اجرائیه خودش، خود به خود این مراحل را انجام می‌دهد؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله شما بعد از اتمام مهلت صدور اجراییه از شعبه تقاضای اجرای حکم کنید تا پرونده به اجرای احکام ارسال شود

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود تا پایان 10 روز نه
اما بعدش میتونید از دادگاه درخواست توقیف اموال بکنید