مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک فروخته شده

با عرض سلام وادب
در تاریخ 25/8/401 با خریدار مغازه ام که مستاجرم بود .رفتیم دفتر خانه جهت تنظیم وکالت کاری .هیچگونه فرمی در اختیار بنده که فروشنده بودم قرار نداده و هیچگونه سوالی از من نشد .دفتر یار امضای الکترونیکی من و خریدار را گرفت سپس من به دفتریار گفتم نسخه من را بدهید که ایشان گفتند ثبت نشده فردا بیایید .فردا که رفتم متوجه شدم که وکالت فروش برای خریدار زده شده و خریدار با توجه به اینکه مبلغ دو میلیارد و هفتصد میلیون بدهکار بود .دیگر به آن دفتر خانه مورد اشاره در مبایعه نامه مراجعه نکرد ودر دفتر خانه دیگری سند را به نام خود زد .من به خاطر بیماری مادرم فرصت شکایت نداشتم و خریدار طی صورت جلسه چک های بلند مدت به من داد .آیا میتوانم سند را ابطال کنم‌ درغیر اینصورت لطفاً راهنمایی کنید. باتشکر از سایت خوبی که گذاشته اید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی مفاد قرارداد و صورتجلسه تنظیمی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه سند رسمی صورت گرفته امکان پذیر نمی‌باشد مگر اینکه مدارک شما بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.