مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پزشکی قانونی در تصادف

بنده در یک تصادف منجر به جرح مقصر اعلام شدم بیمه نامه نداشتم و مصدومین بعد از مرخص شدن از بیمارستان بدون هیچ عیبی گفتند ما رو ببرید دکتر ارتوپد و عکس برداری ام آر ای ک در انجا یکسری مشکلات مشخص شدسوال بنده اینه آیا پزشکی قانونی اون عکس هارو ملاک قرار میده یا دوباره دستور عکس برداری مجدد و معاینه رو میده؟ پرونده بیمارستان هم موثره آیا در این بحث؟ باتشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
در پزشکی قانونی مجددا معاینه خواهند شد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام پزشکی قانونی خلاصه پرونده بالینی را از بیمارستان می‌خواد و با معاینه فنی طول درمان صادر می کند