مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجرائیه ماده 100

با سلام خدمت مشاورین محترم
رای کمیسیون ماده 100 ملک اینجانب بواسطه رای دیوان مبنی بر تشکیل کمیسیون مجدد، نقض گردید و ماده 100 براساس رای دیوان مجددا کمیسیون تشکیل که همان رای قبل را تایید کرد. در پایین رای نوشته این رای قطعی و لازم الاجراست و 3 ماه قابلیت اعتراض در دیوان دارد.
در صورت عدم پرداخت این جریمه به شهرداری و ثبت اعتراض در دیوان آیا شهرداری میتواند رای صادره را قبل از صدور رای از دیوان به اجرا گذارد و ملک اینجانب را توقیف کند.
با تشکر از دوستان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تانظرقطعی دیوان مبنی بررداعتراض شما اعلام وابلاغ نگردد حق اجراندارد.