مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از تلگرام با فیلتر شکن ... یا برنامه های مشابه پروکسی دار.

سلام مدت زیادی است که تلگرام ممنوع شده اما شاهد این هستیم که بسیاری از افراد در مراکز حتی بسیاری از ارگانها از تلگرام استفاده میکنن . حتی نماینده های مجلس.. فعالیت در تلگرام آیا جرمه ؟ چرا بصورت جدی برخورد نمیشه .. چرا فقط با ما شهرستانی ها برخورد میشه. چرا در تهران و مراکز استانها همه استفاده میکنن کسی کاری نداره اما من یه کانال داشتم غیر فعال کردم و جرات ندارم فعالیت کنم. استفاده از نرم افزار مثل تلگرام طلایی یا هاتگرام . دهها نرم افزار دیگه چه حکمی داره ؟
من در بورس فعالم و آموزش میدم. میخوام افراد داخل کانالم شماره هم رو نداشته باشن اما در واتس آپ وقتی گروه میزنین همه تلفن ها مشخصه .. در تلگرام این حسن رو داشت که شماره ها مشخص نبود . من خودم رو کاملا معرفی کردم و بصورت رسمی زیر نظر فنی حرفه ای آموزش میدم اما خیلی دردسر دارم در واتس آپ اما بسیاری از همکاران من در تلگرام فعال هستن و کاملا موفق هستن. حالا من باید چکار کنم . برگردم به تلگرام؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام فعالیت و ایجاد کانال در پیام‌رسان ها منع قانونی ندارد