مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

سلام 12 سال کارمند بانک بودم اینجانب را اخراج کردن از طرف کمیته انضباطی بانک و دادگاه نامه ای نداشتم به مدت یکسال بیمه بیکاری گرفتم اقدام به بازگشت به کار کردم در جواب نامه اداره کار گفتند چون بیمه بیکاری گرفتی نمیتوانی برگردی به کار البته رای اولیه میباشد. آیا نمیتوانم برگردم در ضمن سنوات هم دریافت کردم. ایا شکایت مجددا طرح کنم برای برگشت به کار

پاسخ ها :

حميد  كردي

حميد كردي :

استان :

با سلام شما شما می توانید با توجه به نوع بانک به اداره کار مراجعه و تقاضای بازگشت به کار را بدهید و یا به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم تا به موضوع رسیدگی