مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری در صورت خدمت در منطقه جنگی

سلام پدر من از سال 71 تا 73 به مدت 18 ماه در منطقه جنگی دهگلان استان کردستان خدمت سربازی را گذرانده است
آیا شامل کارت ایثارگری میشود؟ و اگه شامل میشود آیا میتوانم از آن برای سهمیه کنکور و در حد چند درصد استفاده کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در زمان جنگ نبوده از بنیاد پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا ابتدا به بنیاد مراجعه نمایید محل خدمت ایشان را بگویید تا پرونده ایشان بررسی شود اما در صورتی که سهمیه اثبات شود می‌توانیم از آن استفاده نمایید مانعی ندارد