مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آسانسور

سلام
من یک واحد آپارتمان خریداری کردم که تاریخ تحویلش 12 آذرماه هستش، ولی آسانسورش هنوز آماده نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید
بهتر است در صورت امکان مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد می‌توانید ابتدا اظهارنامه با موضوع الزام به ایفای تعهد را برای طرف مقابل ارسال کنید. در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما حتماً در روز انتقال سند تعهدات خود را انجام دهید تا بتوانید بعداً ادعایی داشته باشید در غیر این صورت برای شما نیز ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید