مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تجاوز و آدم ربایی

با عرض سلام خدمت شما آقای وکیل.من برادرم با یک دختر آشنا شد در محض این که دانست چطور خانواده ای داره پدر شیشه ای مادر شیشه گفتم که او را ول کن این دختر بی خانوادش داستان میشه او رو ول کرد و بعد یکی دو روز که جوابش نداد برادرم چه می‌آمد در خانه می‌آمد در مغازه که اره اگ نیاد باهام خودم رو در مغازه ات میکشم اینا چند باری گفتم برم اینا نزاشتمش تا این که زنگ زد گفت امشب خودمو میکشم یا باید ببریم پیش میم داداشم منم حقیقت گفتم داستانی نشه گوشی داداشم خاموش بود احتمال دادم پیش رفیقش باشه شماره اون رو بهش دادم بهش زنگ زده بود تورو خدا بگو کجاس میم اونم گفته بود پیشم نیس ولی نیم ساعت پیش بیرون بود فلان جا چی گفته بود بیا دنبالم ببرم پیشش دوستم بهم زنگ زد گفت این طور داستانیه حقیقت اول خواستم نرم که رفیقم گفت بیا برم نشه داستانی برامان رفتم به اون مکان که سوار شد که بعد او که بردیمش دارو خانه میخواست برا خانمشون دارو بخره پیاد شده دربین دارو خانه هس بعد این که رفتم دیدم نیس برادرم گفتم دیگه دور و بر خودمو داداشم نبینمت وگرنه شکایت میکنم پیاده شد که دور میدان حتی او میدان هم دربین دارد بعد یک روز که برادرم پرونده ای دیگری داشته زده بودن بهش شاکی شده بود رفته بود دادگاه گرفته بودنش اطلاعات چند روز گیرش داده بودن زده بودن بهش که آقا اره این دختر گفته من به زور سوارش کردم بردم پرده اش رو زدمو کتکش زدم و..‌‌‌‌‌‌‌‌منوداداشم زنکگ میزد هاره زدن بهم جوجه کبابم کردن اینا ترسیدم من 17سالمه از خانه فراری شدم که داده بودنش پزشک قانونی که آقا این خانوم هیچ تجاوزی نشده و پرده اش سالم حلقویه خواهشا سری تر جواب بدید ک باید خدمت برم ببینم حق زدن دارن یا این پرونده زندان یا چیه چطور ای داستان چه میشه خیلی ممنونم جوابمو بدید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر فرارکنید و دفاع نکنید مجازاتش حبس است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است در این مورد وکلای محترم کمک بگیرید در صورت محکومیت حبس خواهد داشت