مشاوره حقوقی رایگان - ضامن اجرای حکم غیابی

سلام خسته نباشید من 2سال پیش اشتباه کارت به کارت کردم در حساب کسی دیگر که تهران زندگی می‌کند حال آن شخص غیابی محکوم شد الان من من می‌کند که باید برای اجرای احکام باید یک ضامن بیاری چرا من طلب دارم پول من است چرا باید ضامن بیارم میشه من را راهنمایی کنید مرسی از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجرای احکام غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون حکم غیابی بوده باید ضامن معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تبصره 2 ماده 306 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 شما بایستی برای اجرای حکم غیابی ضامن معتبر معرفی نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با توجه به اینکه رای غیابی صادر می‌شود قانون برای اینکه حق طرف مقابل نیز حفظ شده باشد نیازمند ضامن است اما اگر حضوری بود نیازی نبود