مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم پرداخت اقساط

با سلام و خسته نباشید
خودروی تیبا مدل 96 از سایپا اقساطی خریدم دو تا چک از چهار چک رو پرداخت کردم دو تا دیگه مونده که هر کدام مبلغ 4.500.000 میلیون هستش که با احتساب جرایم دیرکردی که داشتم بدهی الان من با مبلغ چک ها شده 15.000.000 میلیون - یک ماه پیش پلیس به علت شکایت قضایی شرکت لیزینگ رایان سایپا ماشین رو برد پارکینگ - راهی هست که ماشین رو از پارکینگ بیرون بیارم نخوام کل هزینه رو تسویه کنم؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل عدم پرداخت اقساط عدم پرداخت اقساط خودرو توقیف خودرو خودرو