مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی

باسلام بنده دو سال پیش کارگاهی را اجاره کردم از همسایه مان قرارداد نوشتیم هر دو امضا کردیم ولی به بهانه اینکه مهر نداره دوماه به تاخیر انداخت دوباره ماشینم را پیشش شرایط کردم قرار شد اجاره نامه را بعد از اتمام اقساط بهم بده ولی بعد اتمام قسط نه تنها پول پیش و چک هامو نمیده اومده در کارگاه هم قفل زده میگه تو تصرف کردی نزدیک صد میلیون جنس هم داخل کارگاه دارم چون قرارداد ندارم نمیدونم چکار کنم مدارک که اقساطو اجاره رو پرداخت کردم دارم

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
به دفتر وكيل مراجعه كنيد
موضوع شما قابل توضيك در اينجا نيست

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

میتوانید با استناد به شهادت شهود وجود قرارداد را اثبات نمایید