مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل برگشت چک خریدار

با سلام. بنده یک پراید 94 به پسر دایی فروختم ولی چون چک 6ماهه گرفتم سند بعد از پاس شدن چک میزنم ولی کارت ماشین رو با بیمه دادم بهش و یک وکالت بهش دادم که از وقتش گذشت و باطل شد الان ماشین رو قولنامه ای فروخته و چند دست چرخیده احتمالا و چک که برای من کشیده بود برگشت خورده میتونم برای توقیف ماشین به دلیل برگشت چک اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قرارداد خود عمل نمایید اگر چک پاس نشده است می‌توانید درخواست فسخ داشته باشید