مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه توسط موجر

ودیعه من روپس نمیدن شش ماه تو خونه موندم به خاطر همسایگان مردم آزار قصد تخلیه نمودم از طرفی موجرگفت تخلیه کنید قصد فروش خونه رو دارم.الان تخلیه کردم ولی پول پیشم رو کسی نمیده در طول این شش ماه موجر از هم طلاق گرفتند مرده سلامت عقلی نداره خونه هم به نام اونه زن همجوار گوشیش رو نمیده املاکم گردن نمیگیره میگه کاری از من ساخته نیست.چیکار کنم الان به کدوم مراجعه قضایی مراجعه کنم که زود کارم راه بیفته

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید به استناد اجاره نامه دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید و پول پیش خود را از موجر مطالبه کنید.
دادخواست را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با توجه به اینکه عقل اجاره عقد لازم است شما تا پایان مدت اجاره می‌بایست اجاره را بپردازید مگر اینکه اثبات نمایید که تخلیه به دستور موجر بوده است