مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حکم زندان کالای قاچاق به جریمه نقدی

سلام،خسته نباشید،ببخشید برادر من یک سال پیش روی اتوبوس پسر عموم کار میکرد که چون پسر عموم توی ماشینش لباس قاچاق اورده بود با وعده دروغ داداشمو فریب داد و داداشم جرم قاچاق رو قبول کرد ولی بعدش که فهمید زندانی داره پشیمون شد،الان یک ساله خودشو معرفی نکرده و امروز بهش از کلانتری زنگ زدن که اگر نیای حکم جلبتو داریم میایم جلبت میکنیم،خواستم ببینم میتونیم با بردن شاهت ثابت کنیم کالا واسه پس عموم بوده یا اینکه پسر عموم با دادن جریمه نقدی مشکل رو حل کنه و کار به زندان رفتن داداشم نرسه؟؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگرازنوع کالا قاچاق. باشد.وقیمت کالا10میلیون تا100میلیون تومان باشد6ماه تا دوسال زندانی بهمرا باجریمه که حداقل5برابرقیمت کالاجریمه دارد .اگردرلیست وضعیت مسافران ایشان بعنوان راننده ثبت شده اثبات بی گناهی مشکل است.بهرحال بهتره درنزدمرجع قضایی واقعیت رابیان کندکه راستی راه نجات است.

پرسشگر :

نه راننده نیست به عنوان شاگرد میرفت روی اتوبوس کار میکرد، حتی گواهینامه هم نداره که راننده باشه، ممنون از راهنماییتون

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

راننده باید پاسخ گوجرم مذکورباشد.داداشتان حقیقت را واینکه نامبرده برای رهایی ازمجازات,ایشان رافریب دادرانزد قاضی بیان کندودرخواست تحقیق ازایشان ومواجهه حضوری رابنماید واگه قاضی به این علم برسد که ایشان بی گناهست اوراتبریه میکنه

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

معرفی شاهد پس از صدور حکم قطعی که با اقرار متهم بوده تاثیری در حکم ندارد وجریمه نقدی هم باید در متن حکم بیاید وگرنه به جز در موارد خاص قابل تبدیل نیست.