مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام، واحدی را در سال 99 پیش خرید کردم به قیمت یک میلیارد و دویست تومان و قرار شد ثمن دوم به مبلغ دو میلیارد و پانصد تومان را در اول خرداد 1400 بدهم، و بعلت نداشتن فسخ قرارداد نوشتیم به این مضمون به من دو ماه وقت داده شد که در صورت عدم پرداخت ثمن دوم مبایعنامه خود بخود فسخ و ملک به مالک بدون مراجعه به دادگاه بر می گردد و اگر نداد روزانه 500 هزار تومان جریمه باید بدهد ولی تاکنون بعد از 25 ماه اصل پول و جریمه را نداده و اظهارنامه فسخ را نیز نداده است، راهی برای بازگشت به مبایعنامه قبلی وجود دارد؟ متشکرم از راهنمایی تان

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام قانوناً اگر خود به خود فسخ شده باشد ملک و ثمن معامله باید به فروشنده و خریدار بازگردانده شود