مشاوره حقوقی رایگان - معامله کالا

من برج 11 پارسال یک معامله انجام دادم و مبلغی از فردی گرفتم و قرار شد 15 دستگاه مشعل براشون ارسال کنم من هم و حدود 70 میلیون تومان دریافت کردم. وقتی 6 عدد آن را ارسال کردم ایشان از خرید منصرف شد و شدیداً اصرار داشت مشعل ها را مرجوع کند و پولش رو بگیرد. منم گفتم مشعل ها را من خریدم دیگر نمیتونم پس بدم الان رفته از من شکایت کرده. هفته پیش یک اظهارنامه برای من اومد و نوشته بود اگر 15 دستگاه مشعل را تا یک هفته دیگر نفرستید باید کل مبلغ را برگردانید، من هم یک اظهارنامه در جواب نوشتم که اولا 6 دستگاه را فرستادم و ثانیا 9 دستگاه را نهایت ظرف یک هفته آینده براشون ارسال میکنم. الان دیدم شکوائیه تنظیم کردن. الان نمیدونم بايد چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اجناس را ارسال نمایید ‌
و در جلسه دادرسی مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله ارسال کنید و در دادگاه میتنداتش را ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به ارسال اجناس اقدام نمائید و در جلسه رسیدگی، اسناد و مدارک خود را به مقام رسیدگی‌کننده ارائه دهید.