مشاوره حقوقی رایگان - ابطال چک

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده بابت استرداد شش فقره لاشه چک رای قطعی گرفتم و از شعبه بدوی اجراییه ( بنفع بنده)صادر و الان پرونده در اجرای احکام مدنی شهرستان میباشد و برای خوانده ابلاغیه صادر شده ( به جهت استرداد لاشه چک ها) ولی متاسفانه اقدامی از سوی خوانده صورت نپذیرفت آیا میتوانم از قاضی پرونده درخواست کنم دستور ابطال و رفع سوء اثر چک ها را برای بانک صادر کند؟ سپاس بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم می‌توانید از اجرای احکام درخواست نمایید تا گواهی رفع سوء اثر چک‌ها را به شما دهد تا به بانک ببرید