مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای اعسار

باسلام آیا بعد از گذشت اجراییه و بدهکار در زندان باشد برای اعسارش تودیع وثیقه لازم است و باید تا پایان اقساط سند گرو باشد ؟ بدهی بالای 736 میلیون میباشد

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر در زندان باند و اعسار مطرح نمایند نیاز نیست ولی اگر میخواهند آزاد شوند واعسار مطرح نمایند با تودیع وثیقه تازمان صدور حکم اعسار انجام میشود وپس از صدور رای ضامن میتواند وثیقه را آزاد نماید