مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه و ویترین مغازه

خدمت وکلای محترم دادراه سلام و عرض ادب دارم
زن من 4سال است طلاق میخواهد ولی من طلاق نمیدهم چون 3 تا فرزند داریم سرهمین اختلاف داریم یک روزدرنبودمن برادر زنم با ماشین زنم و 2 تا فرزندانم را آورده جلوی مغازه پیاده کرده زدن شیشه مغازه و ویترین داخل مغازه وتمام ابزارهای کارمن را بطور کلی له کردند بعد از آن برادر زنم از ماشین پیاده شده اینهارا هدایت کرده به طرف ماشین سوار کرده برده . و دوربین مداربسته تمام اتفاق را به خوبی فیلمبرداری کرده 110 آمده تایید کرده همسایه ها آمدن کلانتری شهادت دادن متاسفانه پرونده را فرستادن به شورای حل اختلاف . برادر زنم میگه من شیشه نشکستم . حالا سوال من از عزیزان دادراه این است 1 آیا قانونا برادرزن من بی تقصیراست 2 آیا ایجوری پرونده ها به شورای حل اختلاف فرستاده میشود یا در دادسرا رسیدگی میشود ..از لطف شماها سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شورای حل اختلاف اصولا برای صلح و سازش است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده هایی که به شورا ارسال می شود جهت صلح و سازش است و در اینصورت گزارش اصلاحی تنظیم و یا در صورت عدم سازش پرونده به مرجع صالح جهت رسیدگی و صدور حکم ارسال می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده ابتدا به شورای حل اختلاف برای صلح و سازش ارجاع داده می‌شود