مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری صرافی

سلام خسته نباشید لطفا جواب بدین
ببخشید من چند وقتی میشه تو سایت های شرطبندی فعالیت داشتم
کل پولهام رو باختم تا اینکه تقریبا 1ماه پیش تونستم کل پولم که 300میلیون بود رو به دست بیارم
من برداشت کردم ولی به صورت کد پی اس ووچر
رفتم تو صرافی کد هام رو یکی یکی فروختم و کیف پولم تو سایت صرافی هی شارژ میشد
بعد این که همه‌ی کد هارو زدم صرافی پول دوتا از کد ها که مجموعا 100میلیون بودو کم کرد و گفت کد ها مشکل داشت. در صورتی که کد های من تو سایت مصرف شد و پولش هم اومد تو کیف پولم.
بعد از اون گفتن تقلب کردی و این ها دیگه من رو از تو سایت کشوندن تو تلگرام
اونجا هزارتا سوال و اینا پرسیدن تا فهمیدن این کد ها رو تو سایت شرطبندی اوردم
به من گفتن 100میلیون دیگر از کدهاتو نمیتونیم نقد کنیم چون پلیس فتا گیر میده
برو از موجودی کیف پولت دوباره کد بخر
من هم رفتم کد خریدم ولی کد ها رو بعد از1روز امتحان کردم مصرف شده بودن
در کل این صرافی 200میلیون از من کلاهبرداری کرده
تا الان که شکایت نکردم میترسم چون خودم تو سایت شرطبندی فعالیت داشتم
خواستم ببینم راه حل پیشنهادی شما چیه

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام دوست عزیز
شرکت شما در سایتهای قمار و شرطبندی طبق قوانین جرم بوده و مجازات دارد، اما اگر بتوانید نحوه دریافت کد و تحویل به صرافی موردنظر را تعیین و اثبات نمایید میتوانید حقوقی اقدام نمایید، هر چند احتمال اینکه از نظر کیفری هم تحت تعقیب قرار بگیرید منتفی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
راهی ندارد
اقداماتی که انجام داده اید غیر قانونی بوده و این مانور انتقال پول و خرید کد تماما مصداق پولشویی است و خودتان هم مجرم هستید لذا نمی‌ توانید برای امورات غیر قانونی و نامشروع اقدام به شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از نظر حقوقی با توجه به دلایلی که دارید درخواست بدهید اما حضور در سایت‌های شرط‌بندی به نوبه خود جرم است