مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک با سند

سلام ما سال 96 یک آپارتمان رهن کردیم نصف پول پرداخت شد بعد قرار گذاشتیم با طرف که سند بیاره که خونه رو بخریم که چند سال رفته بیاره بعد از اون فهمیدیم خونه رو به چند نفر فروخته ازشون پول گرفته طرف حبس ابد داره ما از سال 96 نشستیم تا الان 1402 که اصلا پیداش نشده کلی پول دادیم بهش بعد الان یک نفر دیگه پیداش شده میگه سند تک برگ دارم خلع ید گرفته و ابلاغیه نیومده برامون حکم غیابی شده و احساس میکنیم سند جعلی و بابتش تو شعبه پول داده شده و میگن اون ها هم استعلام دارن و از طرفی این آقا میگه به ما باید پول اجاره بدی ولی ما تا حالا این آقا رو نه دیدیم نه قرار گذاشتیم طرف حساب ما یک نفر دیگر هست اومدن ریختن تو خونه مارو بیرون کردن در خونه قفل کردن در صورتی که ما استعلام ثبتی گرفتیم فهمیدیم خونه به نام پدر و دختر سال 59 و 77 که بابت بدهی یک نفری اون خونه رو توقیف کرده به خاطر 1500 میلیارد اون موقع الان ما باید چیکار کنیم وقتی خونه توقیف باشه پس چه سندی دارند؟

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام ودرود بایدجهت بررسی موضوع به وکیل مراجعه فرمایید این موضوع نیاز به بررسی مدارک ومشاهده اسناد وآرای صادره داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است