مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده در دیوان عالی کشور

باسلام اگر در مرحله اجرای حکمی که از طرف دادگاه قطعی شده ولی در شعبه اجرای احکام توسط عوامل و دادیار شعبه حکم به درستی اجرا نگردد و به دلیل نفوذ شخص محکوم در شعبه اجرای احکام حق شخص شاکی ضایع شود آیا‌ آن شخص می تواند اعتراض خود را به دیوان عالی کشور بفرستد و از دیوان عالی کشور تقاضای رسیدگی و دادخواهی کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
باید با ریس مجتمع رایزنی شود یا با قاضی اجرای احکام مربوطه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده در تجدیدنظر قطعی نشده باشد بله قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

رفع اشکالات و اختلافات اجرایی ناشی از اجرای حکم در صلاحیت دادگاهی است که حکم “توسط” آن اجرا می شود. بنابراین به قاضی شعبه بدوی مراجعه کنید