مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار ساعتی

سلام وقتتون بخیر.من دندانپزشک هستم و شبکه بهداشت شهرستانم قراردادم رو از پزشک خانواده به ساعتی میخواد تغییر بده.ایا در قرارداد ساعتی روزهای جمعه و یا تعطیلات رسمی و روزهای عید روز کاری محسوب میشه؟
در متن قرارداد ذکر شده که استفاده از مرخصی و سایر مزایا همانند ایین نامه استخدامی غیر هیئت علمی می باشد.منظور این هست که در ماه دو و نیم روز به ما تعلق میگیره یا به ازای پر کردن مقدار ساعات خاصی مثلا 160ساعت ،2ونیم روز مرخصی رو داره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به این دارد که تحت چه عنوانی قرارداد را تهیه میکنید