مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه در عقد

سلام و خسته نباشی خدمت وکلای عزیز.بنده 27سال و همسرم 45سال هستن ،نزدیک به یکسال هست که همدیگرو میشناسیم و 5ماهه که عقد کردیم.. این اقا گذشته خیلی بدی داشتن از دزدی و اعتیاد .و...و... وقتی قرار شد بیان خواستگاری پدرم که باایشون اشنا بود و رفیق داییم بودن همه مخالفت کردن گفتن ما به گذشته کارنداریم اما این اقا دهن بین و شکاک هستن خیلی هم دروغ میگن ما چجوری یدونه بچمونو بدیم بهش ک من اصرار کردم ک قبول کنین درست میشه دلم براش سوخت اما تواین یساله انقد از نظر شکاکی و‌دروغگویی اذیتم کرده ک دیگ صبرم تموم شده ..چندین بار خیانت کردن امامن مدرک ندارم .. میخام درخواست طلاق بدم ایا امکانش هست که بتونم طلاق بگیرم؟با توجه به اینکه رابطه کامل نداشتیم مهریه تعلق میگیره یا نه ..اینا میتونه دلیل باشه برای حکم طلاق؟؟ممنون میشم جواب بدین ..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه را می توانید مطالبه کنید
برای طلاق باید دلیل ارائه دهید و صرف ادعا کافی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دوشیزه باشید نصف مهریه به شما تعلق می‌گیرد