مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از حراست دانشگاه

سلام وقتتون بخیر
امروز حراست دانشگاه بانوان بعد از رد شدن من از در دانشگاه با داد و بیداد منو به اتاقش برد و خواست اسمم رو برای کمیته انضباطی بده.
من فوبیا صدای بلند دارم و بعد از داد زدن های این خانوم بهم حمله پنیک دست داد تا جایی که استادم اومد و بهم کمک کرد.
می‌خواستم بدونم برای شکایت از این خانوم، پیش کدوم نهاد باید برم و آیا کسی هست که نظارتی بر ایشان داشته باشه؟ یا مستقیم باید برم پیش پلیس و شکایت تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به حراست کل مراجعه نمایید