مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن چک ضمانت تخلیه ملک

با سلام
در سال جاری بنده به دلیل افزایش اجاره بهای چندبرابری ملک تجاری که در اختیار داشتم از عقد قرارداد خودداری کردم و بر همین اساس موجر دستور تخلیه فوری بنده را گرفت و اینجانب تخلیه انجام دادم و رسید دریافت کردم با توجه به اینکه بنده براساس قرارداد که در آن ذکر شده تا زمانی در ملک هستم باید براساس قرارداد اجاره پرداخت کنم اما موجر مبلغی را که خودش بابت افزایش اجاره چند برابری مدنظر داشته و هزینه دادرسی و حق الزحمه وکیل اش را در چک مبلغ زده و رفته بانک برگه زده
ضمنا در قرارداد ذکر شده چک به شماره .......بابت تخلیه و بدهی های احتمالی هست
آیا از نظر قانونی ایشان امانت در خیانت انجام داده است
و اینکه بنده شانسی از نظر قانونی دارم که پیگیری کنم
ممنون از راهنمایی هایتان

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما در قرارداد نوشتید بابت هزینه های احتمالی و وکیل هم از همان هزینهاست