مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق ضامن بابت وام

با سلام. بنده به همراه 2 تن از همکارانم، ضامن فرد چهارمی شده ایم. مبلغ وام 200 میلیون تومان است. وام گیرنده از کشور خارج شده و هیچ دسترسی به ایشان نیست. بانک پس از چندماه، تمامی معوقات را بنده کسر، ماهانه اقساط را از حقوق بنده برداشت می‌کند. سوال بنده اینجاست، با توجه به اینکه بانک سه ضامن برای پرداخت وام گرفته، حق برداشت از یک ضامن را دارد؟ آیا بنده می‌توانم شکایتی تنظیم کنم که بانک اقساط را از هر سه ضامن کسر کند؟ ضمن اینکه بنده متأهل و صاحب فرزند و بخش زیادی از حقوقم بابت اقساط خودم صرف می‌شود و عملا با کسر بانک زندگی ام به سختی افتاده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بانک چنین حقی دارد.
بهتر است دوستانه مشکل را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعهد ضامنین نسبت به یک وام همانند وام گیرنده است یعنی تضامنی است بنابراین بهترین کار این است که ضامنین اقساط را پرداخت کنند و بعد از تسویه علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهند و نسبت به توقیف اموال اقدام کنند